Bouwwerkenoverbosch.nl
 

Diensten

Bouwwerken Overbosch voor al uw bouwwerkzaamhedenShadow
Verbouw

Verbouw

Het verbouwen van een woning kan een ingrijpende gebeurtenis zijn voor u als klant. Bouwwerken Overbosch doet er alles aan om de verbouwing zo snel mogelijk af te ronden zodat u zo min mogelijk overlast ondervind en snel van een schitterend eindresultaat kunt genieten.

Renovatie

Renovatie

Renovatie van een woning kan een flinke uitdaging worden, zeker bij oudere woningen waar de bouwtekeningen niet van zijn bewaard. Wij inspecteren en onderzoeken alles nauwkeurig zodat u een offerte kun verwachten zonder verborgen kosten.

Badkamers / WC’s

Badkamers / WC’s

Bij Bouwwerken Overbosch kunt u terecht voor uw sanitair-, loodgieters-, elektra en installatiewerkzaamheden.


Aanbouw

Aanbouw

U wilt graag een extra aantal vierkante meter toevoegen aan uw woonhuis? Dat kan! Bouwwerken Overbosch helpt u daarmee van begin tot eind.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

U wilt een woonhuis of bedrijfspand laten bouwen? Dat kan bij Bouwwerken Overbosch wij bouwen zeer degelijk en volledig naar uw eigen wensen!

Timmerwerk

Timmerwerk

Of het nu gaat om het vervaardigen van een raamkozijn, nieuwe deur, dakkapel, carport of een dakraam. Wij helpen u daar graag mee!

Stukadoren

Stukadoren

Het stukadoren van wanden en plafond is een specialistisch werken dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wij hebben veel ervaring in het gladmaken van wanden en plafonds, met of zonder structuur.

Tegelwerk

Tegelwerk

Een tegelvloer kan een leven lang meegaan maar dan is het wel belangrijk dat deze vakkundig gemonteerd worden. Een vloer van Bouwwerken Overbosch heeft altijd een schitterend eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten!

Metselwerk

Metselwerk

U kunt ons inschakelen voor elk soort metselwerk, of het nu gaat nu gaat voor het plaatsen van een scheidingswand, tuinmuur of een complete woning? Wij helpen u daar graag mee.